Archive for the ‘μουσική’ Category

Το «See The Music» είναι μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Ιουνίου στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη της Οδού Πειραιώς με ελεύθερη είσοδο.
Πρόκειται για μία συναυλία σαν όλες τις άλλες, που όμως Κωφοί και ακούοντες αλληλεπιδρούν και συμμετέχουν ισότιμα στη μουσική εμπειρία.

Ο διεθνούς φήμης κωφός μουσικός από τη Φινλανδία Signmark, καθώς και ο πρωτοπόρος της ελληνικής ηλεκτρoνικής μουσικής Κ. Βήτα, είναι οι επίσημοι καλεσμένοι που θα βρεθούν στη σκηνή του πρώτου «See The Music», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η τέχνη σπάει τα σύνορα και τις προκαταλήψεις και ότι η μουσική είναι κάτι περισσότερο από αυτό που ακούμε.

Ο Signmark έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο άλμπουμ (Warner), μία συμμετοχή στη Eurovision (κερδίζοντας τη 2η θέση) και μία διεθνή αναγνώριση, κερδίζοντας το 2009 το βραβείο «Outstanding Young Person of the World». Έχοντας επιλέξει το hip-hop ως το μουσικό του στυλ, «τραγουδά» το στίχο στην Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα, ενώ μαζί του βρίσκεται πάντα ο hip-hop μουσικός Brandon –ως η φωνή του Signmark–, ερμηνεύοντας τους στίχους για το κοινό που ακούει.

Ο Κ. Βήτα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες.
Η πορεία του ξεκίνησε από τους Στέρεο Νόβα, για να συνεχίσει σε μία επιτυχημένη σόλο καριέρα. Έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο, μεταξύ των οποίων για τα έργα του Δ. Παπαϊωάννου «2» και «Μέσα», ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο.
Στο «See The Music» θα παρουσιάσει μερικά από τα κλασικά αγαπημένα κομμάτια του, τα οποία θα ερμηνεύονται παράλληλα (μουσική και στίχοι) στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Στόχος του «See The Music» είναι να έρθουν κοντά οι δύο φαινομενικά διαφορετικοί κόσμοι –ο κόσμος των ακουόντων και ο κόσμος των Κωφών–, που το μόνο που τους χωρίζει είναι η γλώσσα που χρησιμοποιούν.
Για αυτόν το λόγο, καθ’ όλη τη διάρκεια του «See The Music» θα υπάρχει ερμηνεία της μουσικής και των στίχων στη Νοηματική Γλώσσα, προσφέροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια μοναδική ηχητική-οπτική εμπειρία τόσο για ακούοντες όσο και για Κωφούς.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜΚΕ), τον επίσημα αναγνωρισμένο κοινωνικό εταίρο της Ελληνικής Πολιτείας σε ζητήματα Κωφών και Βαρήκοων ατόμων, σε συνεργασία με την Επιτροπή Νεολαίας της ΟΜΚΕ.

απο: in.gr

Advertisements

Όλοι μας έχουμε ζητήσει κατά καιρούς κάποιο τραγούδι από ένα DJ για κάποιο λόγο. Το κάναμε σωστά όμως; Ορίστε λοιπόν τι πρέπει να αποφύγετε όταν ζητάτε ένα αγαπημένο σας τραγούδι:

1. Παίξε κάτι καλό… κάτι να το χορέψουμε!
Ο DJ παίζει για όλους μέσα στο μαγαζί. Οπότε αυτό που ακούγεται σε σένα βαρετό ξετρελαίνει κάποιον άλλον και γενικά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακούς μπορείς να το χορέψεις με όποιο τρόπο θες.

2. Μπορείς να βάλεις κάτι που να έχει ρυθμό, κάτι με «Beat»;
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ! Πόσα τραγούδια ξέρεις που να παίζονται σε club και δεν έχουν κάποιο ρυθμό, κάποιο «Beat»;

 
3. Δεν θυμάμαι ποιος το λέει, ούτε τον τίτλο του αλλά πάει κάπως έτσι…
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!! Μην τραγουδάς στον DJ! Δουλεύει όλο το βράδυ σε ένα «επικίνδυνο περιβάλλον» με καπνούς, δυνατές εντάσεις κτλ. ΜΗΝ το κάνεις πιο επικίνδυνο με την αγριοφωνάρα σου!


4. Βαααάλ’ τοοοοοο!!! Όλοι το ζητάνε! Όλοι θέλουν να το ακούσουν!
Σίγουρα!!! Τους ρώτησες όλους έναν έναν και σου το είπαν…

5. ΟΛΟΙ θα αρχίσουν να χορεύουν αν το βάλεις!
Όχι όμως ο DJ… Πιστεύω αυτό βγάζει λάθος την θεωρία σου… ε;

6. Αν το βάλεις να το χορέψω με την κοπελιά απέναντι ίσως σταθώ τυχερός και πάμε σπίτι μου μετά!
Γιατί αρκείσαι μόνο για μια βραδιά? Αγόρασε όλο το CD να το «κάνεις» κάθε βράδυ να μην με ζαλίζεις κι εμένα!

7. Βάλ’ το αλλά θέλω να το ακούσω τώρα! Βαλ’ το επόμενο!
Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να επιβιώσει από τα χέρια του DJ λέγοντας κάτι τέτοιο είναι αυτός που θα τον πληρώσει στο τέλος της βραδιάς!

8. Τι τραγούδια έχεις;
Είναι πιο εύκολο να την «κάνεις», να πας να πιεις ένα ποτό ακόμα και να σκεφτείς ακριβώς τι θες από το να σου απαριθμήσει o DJ όλη την συλλογή του!

9. Θα το ξαναβάλεις; Μόλις ήρθαμε!
Να ερχόσασταν πιο νωρίς! Δεν πρόκειται να συγκινήσεις έτσι τον DJ!

10. Μόνο ξένα παίζεις; Θα βάλεις κάνα ελληνικό;
Γιατί π.χ. όταν πας σε ένα κινέζικο εστιατόριο δεν ζητάς ιταλική κουζίνα, και εδώ μου ζαλίζεις το κεφάλι με χαζές ερωτήσεις;

Οπότε την επόμενη φορά που θα πάτε σε ένα club και θα ζητήσετε από τον DJ ένα τραγούδι… ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ τι θα πείτε πρώτα! Και το πιο σημαντικό απ’ όλα… αν τον δείτε να είναι με το ένα χέρι στο μίκτη με το άλλο στο player και να φοράει και τα ακουστικά… μην τον ενοχλήσετε καλύτερα…. ΜΙΞΑΡΕΙ!!!!

 

πηγή:Antavaloi

 

 

Αφιέρωμα  Nirvana, λοιπόν… Τι να πρωτογράψεις; Να αρχίσεις από τους δίσκους; Να μιλήσεις για τις εκρηκτικές συναυλίες τους;  Να εξιστορήσεις τη ζωή του Cobain; Μάλλον όλα μαζί, ας κάνουμε μία αρχή:

1985: O Kurt Cobain ιδρύει τους Fecal Matter. Μαζί του (σε μπάσο και τύμπανα) ο drummer των Melvins (και Shrinebuilder, για τους μεταλλάδες), Dale Crover. Οι Fecal Matter ήταν το αποτέλεσμα των προσπαθειών του Cobain για μία σοβαρή μπάντα από το 1982 κιόλας. Οι Fecal Matter, λοιπόν, το μόνο που κατάφεραν να βγάλουν ήταν μία demo κασέτα ονόματι »Illiteracy will prevail».

Μη με ρωτήσετε πώς ακούγεται, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι περιέχει και την τραγουδάρα ονόματι »Spank thru». Αυτό το κομμάτι άκουσε και ο μπασίστας Chris Novoselic και αποφάσισε να φτιάξει μία μπάντα με τον Cobain (ο Crover την είχε κάνει ήδη για τους Melvins, αλλά συχνά πυκνά θα παίζει και με τους Nirvana).

1986: Οι Cobain και Novoselic ακόμα ψάχνονται. O Cobain, όμως, δε χάνει την ευκαιρία και κάνει κι ένα live- άκι με τους Crover και Osborne από τους Melvins, υπό την ονομασία Brown Towel. Ανάθεμα κι αν έχει καμιά σημασία αυτή η πληροφορία, αλλά είπα να το παίξω ψαγμένος κι έτσι (μη μασάτε, στο wikipedia το βρήκα).

1987: Φως στο τούνελ! Η μπάντα του Cobain βρίσκει επιτέλους drummer (τον Aaron Burckhard) και κάνει το πρώτο της live! Από τότε υπήρχαν άπειρα τραγούδια που στη συνέχεια βρέθηκαν σε δίσκους των Nirvana, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Nirvana τότε δε λέγονταν Nirvana. Λέγονταν είτε Fecal Matter, είτε Ted, Ed, Fred, είτε Skid Row, είτε κάτι άλλο, θα σας γελάσω. Άλλαζαν όνομα για την πλάκα.

1988: Πάπαλα ο Burckhard, και με τον Dale Crover πίσω από τα τύμπανα οι Nirvana (που τότε δε λέγονταν Nirvana μπλα μπλα μπλα…) ηχογραφούν το πρώτο τους σοβαρό demo. 3 κομμάτια από αυτό θα συμπεριληφθούν στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος (»Bleach»), άλλα 2 στη συλλογή »Incesticide», και άλλα 2 στις συλλογές »Kill rock stars» και »Teriyaki asthma vol. 1» E.P. Μετέπεια ο Crover την ξανακάνει, έρχεται στη θέση του ο Dave Foster, οι Nirvana ονομάζονται και επίσημα, πλέον, Nirvana, ο Foster την κάνει και αυτός, και έρχεται ο Chad Channing. Ζυμωμένη, πια, η μπάντα από συναυλίες, βγάζει το πρώτο της single, το κλασικό »Love buzz». Το κομμάτι δεν είναι δικό τους, είναι διασκευή σε Shocking Blue.

Μη με ρωτήσετε πώς ακούγεται, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι περιέχει και την τραγουδάρα ονόματι »Spank thru». Αυτό το κομμάτι άκουσε και ο μπασίστας Chris Novoselic και αποφάσισε να φτιάξει μία μπάντα με τον Cobain (ο Crover την είχε κάνει ήδη για τους Melvins, αλλά συχνά πυκνά θα παίζει και με τους Nirvana).

1986: Οι Cobain και Novoselic ακόμα ψάχνονται. O Cobain, όμως, δε χάνει την ευκαιρία και κάνει κι ένα live- άκι με τους Crover και Osborne από τους Melvins, υπό την ονομασία Brown Towel. Ανάθεμα κι αν έχει καμιά σημασία αυτή η πληροφορία, αλλά είπα να το παίξω ψαγμένος κι έτσι (μη μασάτε, στο wikipedia το βρήκα).

1987: Φως στο τούνελ! Η μπάντα του Cobain βρίσκει επιτέλους drummer (τον Aaron Burckhard) και κάνει το πρώτο της live! Από τότε υπήρχαν άπειρα τραγούδια που στη συνέχεια βρέθηκαν σε δίσκους των Nirvana, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Nirvana τότε δε λέγονταν Nirvana. Λέγονταν είτε Fecal Matter, είτε Ted, Ed, Fred, είτε Skid Row, είτε κάτι άλλο, θα σας γελάσω. Άλλαζαν όνομα για την πλάκα.

1988: Πάπαλα ο Burckhard, και με τον Dale Crover πίσω από τα τύμπανα οι Nirvana (που τότε δε λέγονταν Nirvana μπλα μπλα μπλα…) ηχογραφούν το πρώτο τους σοβαρό demo. 3 κομμάτια από αυτό θα συμπεριληφθούν στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος (»Bleach»), άλλα 2 στη συλλογή »Incesticide», και άλλα 2 στις συλλογές »Kill rock stars» και »Teriyaki asthma vol. 1» E.P. Μετέπεια ο Crover την ξανακάνει, έρχεται στη θέση του ο Dave Foster, οι Nirvana ονομάζονται και επίσημα, πλέον, Nirvana, ο Foster την κάνει και αυτός, και έρχεται ο Chad Channing. Ζυμωμένη, πια, η μπάντα από συναυλίες, βγάζει το πρώτο της single, το κλασικό »Love buzz». Το κομμάτι δεν είναι δικό τους, είναι διασκευή σε Shocking Blue.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά από λίγο βγαίνει και η γαμάτη συλλογή »Sub Pop 200».

Περιέχει κομμάτια των Tad, Mudhoney, Soundgarden, Green River, Screaming Trees κ.ά. καθώς και ένα κομμάτι των Nirvana, το »Spank thru». Ουσιαστικά αυτή η συλλογή ήταν η πρώτη grunge δήλωση. »Εδώ είμαστε και ερχόμαστε».

 

1989: Πρώτο album εν όψει! Οι Nirvana κυκλοφορούν το »Bleach».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο line- up (εκτός από το κλασικό τρίο Cobain/Novoselic/Channing) συμπεριλαμβάνεται και ο Jason Everman στην κιθάρα (μετά έκανε και μία βόλτα από τους Soundgarden). Ο τύπος δεν έχει παίξει νότα στο album, μόνο συναυλίες έκανε με την μπάντα, αλλά οι Nirvana τον έβαλαν στα credits σαν ευχαριστώ για τα λεφτά που έδωσε για να ηχογραφηθεί το album.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφού την πούλεψε και ο Everman οι Nirvana κυκλοφορούν το »Blew» E.P

1990: O Chad Channing φεύγει, o Dave Grohl έρχεται. Λίγο πριν έρθει, όμως, οι Nirvana βγάζουν άλλο ένα single, το »Sliver».

Στα τύμπανα είναι ο Dan Peters των Mudhoney.

1991: Κι εκεί που οι Nirvana ήταν top όνομα του underground, ξαφνικά με το »Nevermind» γίνονται top όνομα του mainstream.

Το single τους, »Smells like teen spirit», τρελαίνει τον κόσμο.

Ο Cobain γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του, Courtney Love. Παράλληλα αρχίζει και την ηρωίνη. Αυτά τα δύο θηλυκά τον κατέστρεψαν.

 

 

1992: Πάρε single να ‘χεις: »Come as you are» single, »Lithium» single, »In bloom» single. Κομμάτια που σημάδεψαν ζωές.

Παράλληλα, οι Nirvana κυκλοφορούν και τη συλλογή »Incesticide». Γαμώ τις συλλογές, περιέχει κομμάτια από παλιά singles, Ε.Ps, συλλογές κλπ. Οι pop ακροατές του »Nevermind» δεν πρέπει να την πάλεψαν και πολύ.

Επίσης, μέσα στο 1992 το ζευγαράκι μας παντρεύεται στη Χαβάη. Τα media παραληρούν, λες και ήρθε ο Ιησούς ξανά στη Γη. Λίγο αργότερα γεννιέται και η κόρη τους, Frances- Bean Cobain. Χαρούμενη οικογένεια, κι έτσι.

 

Παράλληλα ο Cobain βυθίζεται όλο και πιο μέσα στην παρακμή. Ναρκωτικά, αυτοκαταστροφικές τάσεις, κατάθλιψη. Τελικά τα δόξα και τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία.

1993: Η μπάντα κυκλοφορεί το »In utero». Τι είπατε; Το »Nevermind» ακουγόταν pop; Η μπάντα είναι εμπορική; Τσιμπήστε ένα ΑΝΤΙΕΜΠΟΡΙΚΟΤΑΤΟ album με σκατόψυχους στίχους και άσχημη (φαινομενικά) παραγωγή για να το βουλώσετε, τώρα…

Ο κόσμος το γουστάρει, και ο Cobain δεν μπορεί να καταλάβει τι πήγε στραβά. Κυκλοφορούν τα singles »Heart- shaped box» και »All apologies/Rape me».

Ο Cobain, μιας και δεν την πολυπάλευε πλέον στις συναυλίες, παίρνει και δεύτερο κιθαρίστα, τον Pat Smear, μόνο για τα live. Την ίδια χρονιά οι Nirvana κάνουν και την ιστορική unplugged εμφάνιση τους.

1994: Μόλις που προλαβαίνει να κυκλοφορήσει το »Pennyroyal tea» single.

Οι υπόλοιπες κόπιες καταστρέφονται. Ο λόγος; Στις 8 Απριλίου ο Cobain βρίσκεται νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Seattle, με μία σφαίρα στο κεφάλι.

_________________
No gods, no masters

 

πηγή:RoadCrew.gr

Τους  ξέρετε?

ΟΧΙ????

Καιρος….. για όσους δεν τους ξέρουν να τους  μάθουν!!

Παρακάτω υπάρχει ένα μεγάλο κείμενο!

Το οποίο είναι και η εργασία μου για την Πληροφορική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! Και βαθμολογήστε με!!

χχαχαχαχαχαχαχ 😀

Parov Stelar (Marcus Füreder), γεννηθηκε στις 27 Νοεμβρίου του 1974! Είναι ένας μουσικός που ζει και εργάζεται στο LinzΑυστρία. Εμφανίζεται με το συγκρότημά του

Parov Stelar Band – και ως DJ σε όλο τον κόσμο. Parov Stelar είναι ο επικεφαλής της Etage Noir Recordings.

Μετά την πρώτη εμπειρία ως DJ σε νυχτερινά μαγαζιά κατά τη διάρκεια της-late1990s μέσα, Parov Stelar άρχισε να ασχολείται με την παραγωγή και τη δημοσίευση το 2000 για πρώτη φορά. Μετά από τα πρώιμα έργα του με το ψευδώνυμο Plasma και το όνομά του πραγματικού, και επίσης ένας εταίρος της ετικέτας Bushido Recordings, το 2004 άρχισε την παραγωγή με το ψευδώνυμο Parov Stelar. Την ίδια χρονιά ίδρυσε τη δική του ετικέτα: Etage Noir Recordings. Η απελευθέρωσή του πρώτου, για Etage Noir, «KissKiss ΕΡ» και η αμέσως μετά κυκλοφόρησε LP «Rough Cuts», με την προϋπόθεση να τον άμεσο βήμα στη διεθνή ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Η προσέγγισή του ειδικά για την παραγωγή μουσικής, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη αίσθηση του ήχου αισθητικής, οδήγησε σε μαζική αντίδραση του κοινού και των συναδέλφων από όλο τον κόσμο, δίνοντάς του τη φήμη ως ο ιδρυτής του ένα νέο ύφος: «Electroswing’’ι..!Το ακόλουθο άλμπουμ ‘’Seven & Storm», «Shine» και το αργότερο το διπλό album «Coco», καθώς και πολλά singles και remixes που έκαναν

τον Parov Stelar έναν από τους πλέον καταζητούμενους και επιτυχημένους καλλιτέχνες του είδους του.Κομμάτια του έχουν χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από 700 Συλλογές (για παράδειγμα: Hôtel CostesBuddha Bar , Electro Swing) και είναι soundtrack για πολλές-τηλεοπτικές διαφημίσεις ( Chryslerη Motorolaη Audi ,…), τηλεοπτικές εκπομπές, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Μετά την εκκίνηση ως σόλο καλλιτέχνης και κερδίζοντας την αρχική επιτυχία, το 2005,ο Parov Stelar αποφάσισε να επεκτείνει επί σκηνής τη μουσική του με πλήρη μπάντα. Η συνεργασία με τέσσερις μουσικούς επηρέασε αισθητά το έργο του. Από τότε,  οι Parov Stelar Band έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα.!!!

Discography

Albums

  • 2001: Shadow Kingdom LP (2×12″ Vinyl & CD, Bushido Recordings, as Plasma)
  • 2004: Rough Cuts (CD, Etage Noir Recordings)
  • 2005: Seven and Storm (CD, Etage Noir Recordings)
  • 2007: Shine (CD, Etage Noir Recordings)
  • 2008: Daylight (CD, Rambling Records)
  • 2009: That Swing – Best Of (CD, Etage Noir Recordings)
  • 2009: Coco (CD, Etage Noir Recordings)
  • 2010: The Paris Swing Box (Etage Noir Recordings)
  • 2001: Shadow Kingdom EP (12″ Vinyl, Bushido Recordings, as Plasma)
  • 2002: Lo Tech Trash (12″ Vinyl, Bushido Recordings, as Marcus Füreder)
  • 2004: KissKiss (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2004: Move On! (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2004: Wanna get (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2004: Primavera (12″ Vinyl, Auris Recordings)
  • 2005: Music I believe in (12″ Vinyl, ~Temp Records, as Marcus Füreder)
  • 2005: A Night In Torino (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2005: Spygame (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2006: Parov Stelar EP (12″ Vinyl, Big Sur)
  • 2006: Charleston Butterfly (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2007: Jet Set EP (12″ Vinyl, Etage Noir Special)
  • 2007: Sugar (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2008: The Flame Of Fame (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2008: Libella Swing (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2009: Coco EP (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2010: The Phantom EP (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2010: The Paris Swingbox EP (Etage Noir Recordings)
  • 2000: Synthetica/Stompin’ Ground (12″ Vinyl, Bushido Recordings, as Marcus Füreder)
  • 2001: Guerrilla (12″ Vinyl, Bushido Recordings, as Marcus Füreder)
  • 2004: Get Up On Your Feet (12″ Vinyl, Sunshine Enterprises)
  • 2005: Faith (Maxi-CD, Etage Noir Recordings)
  • 2007: Rock For / Love (12″ Vinyl, Etage Noir Recordings)
  • 2007: Shine (Maxi-CD, Etage Noir Recordings)
  • Seven (from the album Seven and Storm)
  • Love (from the album Shine)
  • Shine (from the album Shine)
  • Matilda
  • Coco
  • Let’s Roll



THE  PAROV STELAR BAND

Parov Stelar & Band στην Ελλάδα


Οι Parov Stelar & Band επιστρέφουν στην Ελλάδα για 4 μοναδικές συναυλίες !
Η φήμη επιβεβαιώθηκε και ένα απο τα αγαπημένα συγκροτήματα της Ελλάδας επιστρέφουν στην χώρα μας τον Απρίλη σε μια περιοδεία που θα συζητηθεί.
Στις 13 Απριλίου στα Ιωάννινα και το ΒΟΧΧ, στις 14 Απριλίου στο Πολυχώρο της Κεραμοποιείας Τσαλαπάτα στο Βόλο , στις 15 Απριλίου στην Αθήνα και το FUZZ ενω η περιοδεία τελειώνει στις 16 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και το FIX.

Ο Parov Stelar και η μπάντα του θα παρουσιάσουν επι σκηνής τις μεγάλες του επιτυχίες.
Τa Chambermaid Swing, Homesick, Libella Swing, Mojo radio gang, Charleston Butterfly, Matilda, Catgroove, Love, Shine, The Phantom θα μας χορέψουν χωρίς σταματημό !
Με την αλάνθαστη μίξη της Jazz και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική, έχει κερδίσει μια θέση στην κορυφή των διεθνών παραγωγών, τη στιγμή που την μπάντα του έχει την δυνατότητα να μετατρέπει κάθε φορά τον ήχο σε ένα δυναμικό live show. Ο όρος ”Electro Swing» έχει καθιερωθεί για αυτό το είδος μουσικής πια και ο Parov Stelar είναι ο δημιουργός της.
Η συνέχεια αναμένεται τόσο ενδιαφέρουσα όσο ο ίδιος και οι δουλειές του…
απo:Abused Vinyls

k@LHMERAAAA!!

Posted: 20/03/2011 in μουσική

Ακούστε.. :p

Μπας και ξυπνήσετε..  🙂